STRAAL en Geniet

 

Home

Alles begon met een visioen, over een plek waar mensen zich kunnen ‘thuis’ voelen, vanwaar ze gelukkig en tevreden met zichzelf en hun omstandigheden opnieuw de buitenwereld instappen.

Wanneer een mens begint te stralen, omdat hij zich goed voelt, dan heeft dit ook een positief effect op de wereld rond hem. Het werkt aanstekelijk en dat is het mooie.

Het begint zoals een klein steentje in het water gooien, stilaan komt het hele wateroppervlak in beweging.

 

De bedoeling was, een rustige ruimte te creŽren voor alle mensen, samen en apart, veilig, vredig, zonder gebondenheid aan enige godsdienst.

En dat is gelukt !

Hier leert men nieuwe vrienden kennen.

 

STRAAL en Geniet is de plek, waar je even tot jezelf kan komen, waar je gewoon kan binnenstappen om bij te komen, weg van het drukke leven, van alles en iedereen.

Je bent welkom !

 

STRAAL en Geniet is ook de ruimte waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, waar men de nodige feedback kan krijgen, onder vorm van workshops, lezingen, muziekavonden, meditaties enz., om het leven weer zin te geven, om het eigen pad te ontdekken, volgens de eigen interesses en noden.

 

In STRAAL en Geniet worden leuke, ludieke, spirituele, diepzinnige en interessante bijeenkomsten georganiseerd.

 

Als Nieuwetijdsmens heb ik aan de lijve ondervonden hoe eenzaam men zich kan voelen tussen anderen.

In het Lichtcentrum krijgen Gelijkgestemden, Nieuwetijdsmensen, Indigo- en Sterrenkinderen, mensen die voelen dat zij niet passen in de huidige maatschappij, enz.. de kans elkaar te ontmoeten, tijdens activiteiten die hen aanspreken en waarbij zij helemaal zichzelf kunnen zijn.

De hedendaagse mensenkinderen zijn niet meer zoals vroeger, zij hebben een aangeboren wijsheid en aanvoelen, waar de maatschappij en de scholen nog steeds geen weg mee weten. 

Alle informatie die ertoe kan bijdragen, deze kinderen te leren begrijpen en de opvoeders te ondersteunen, is in STRAAL en Geniet zeker op zijn plaats.

 

Er zijn steeds meer Lichtwerkers op deze aarde en er kunnen er niet genoeg zijn !

Ik zie mezelf als iemand die anderen de hand reikt en op het Lichtnetwerk trekt.

 

In Licht en Liefde Namaste

Magdalena

Wie is Magdalena
Onstaan en Doel

Programma

Nieuwsbrief

Contact

Wegbeschrijving

Foto’s

Gastenboek

Links

 

webmaster